14 November 2011

thank u PTS ♥

assalamualaikum :D


mase awal2 cuti sem dulu, dayah gigih masuk contest 'like fb PTS'.. dan sekarang ni, dah nak habis cuti sem.. dayah dah dapat hadiahnya! Alhamdulillah.. buku lagi :)


berminggu-minggu kot tggu abg posmen datang anta bungkusan ni. akhirnya.. sampai jugak!


rupa hadiah setelah sampul surat yg memang dah tersedia koyak bile parcel ni smpai dikoyak-koyakkan lagi! haha


yeay! dapat buku Skateboard & Susu and buku Cik Zorro Lambretta Jambu! dan suprisingly, dua2 buku ni boleh digunakan untuk enter contest bongkar kod rahsia PTS pulak! :D


mule2 pelik jugak. apsal smpy dua parcel ni? byk beno PTS nk bagi hadiah. bile dibukak, hadiah yg same! cume buku yg berbeza. naseb baik buku lain2, kot same. bole la dayah pecah rekod bace dua buku serentak! satu buku gune mata kiri, satu lg gune mata kanan. *ok merepek. :D


PTS bg dua hadiah. mungkin sbb dayah 'like' fb PTS One dan Komik-M sekali. terima kasih la kat kawan2 yg tolong mencapai jumlah 50 like tu! sebab korang lah dayah berjaya dapat hadiah-hadiah ni. awwww terharu :')


ok contest masih berjalan. dan dayah dah disqualified untuk enter sbb dah dpt hadiah dah punnnn.. soo ape kate korang cuba nasib korang pulak? nak tawu camne nak enter contest ni? klik sini. atay pegi terus kat website pertandingan. klik sini pulakk :D


ok dah. thank you PTS. syggggg PTS ♥

5 comments:

  1. dayah..tq for following me..i do follow u too..hw r u dear??long time no see..i bet u won't recognize me anymore..haha really miss u n all the mokha's..hopefully we cn see soon...sayonara~~

    ReplyDelete
  2. misz hapisah ; hye! mane bole lupe kat kau. hehehe :D ade rzeki nti kte jmpe yeee :)

    ReplyDelete
  3. Wowwww dah menang. dah dpt hadiah. Boleh share ngan aku tuu Haha tahniah :D

    ReplyDelete
  4. WAHHHHHH.. dah dapat hadiah.. best x buku dy... bgusnya...hoho

    ReplyDelete
  5. nadd ; thanx :D

    ainSH ; buku2 kanak2 weh. lawak je aku bace. tp tshirt dye best! muat2 je bdn aku. hahaha naseb baik la muat~

    ReplyDelete