16 February 2012

staying up

assalamualaikum..


saya stay up malam ni! yeahhh ini perkara luar biasa ye kawan2.. sbb sepatotnye dayah ni kalau dah tido mmg harapan je la nak bangun semula utk stay up. bile dah letak je kepala atas bantal, maka alarm henfon menjerit-jerit kuat tahap gaban pun dah x hirau dah. set pukul 2, alih-alih kol 6.30 jugak bangun. haishhh.. selalunya paling lewat pn pukul 12 hormon melatonin dah belambak2 merembes keluar. ngantuk! *cewahh. dah pandai letak name saintifik dalam blog skrg kau ehh. haha


but yet, arini dalam kol 2 tersedar, dan rase mcm x nk tido semula. haha ajaib kan? dayah sdri pn mcm x caye. rase nk cubit2 je diri sdri. nk buktikan yg ni bkn mimpi *elehhh ayat drama* 


actually bukan x nk tido.. tapi x sanggup nak tido! esok ade speaking test......... aiyoooo ingat senang ke nak membebel-bebel dalam masa 20 minit hanya dalam english? smpy x bole tido dibuatnya. hehehe :D then, esok ade tutorial chemistry -.-' is it me or memang semua orang pun realise yang chemistry semakin susah? dulu masa sekolah dayah suuuuuuuuuuuuuuuuuuuke sangat chemistry. belajar organic compound pn bole senyum2 la. tapi skrg ni, tgh bljr organic compound jgak, cara nak naming compound pn rase mcm susa yang amat! apekah? padahal same naming mcm zmn skola je. name compund mmg xkan pernah berubah kan? entah ek? kenapa mcm tu?


ok daripada dayah terus dan terus membebel kat sini, baik duduk diam2 buat tutorial ye :D


p/s: esok ade lab chemistry. what I love the most during foundation chemistry will always be the laboratory session. its sooooooooo fun :)


p/s lagi *mengade jek : nowadays kalo bkk radio je nk dgr lagu najwa latif. padahal lgsg x minat najwa latipppp tu. apehal ek?


mengimbau kenangan zoo johor di malam hari. hehehe *nmpk unta kat blkg tu? unta tu kurus kering je. kesian dye. rndu kat kampung halaman kot. haha same la mcm dayah ni. dah dua bulan x balik rumah... :D


selamat malam. assalamualaikum

No comments:

Post a Comment